Aromica

Vsak človek si lahko le sam ustvari dobro počutje in uživanja vredno življenje v vsakem trenutku. Veseli smo, da lahko ponujamo izdelke, ki bodo pobožali naša čustva, ki bodo v nas sprožili pozitivne občutke in na nas delovali prijetno na vseh nivojih zavedanja.
Kot aromaterapevtka sem želela, da izdelek ni samo lep in priročen, temveč tudi pozitivno vpliva na zdravje. Med raziskovanjem prednosti uporabe eteričnih olj in njihovih pozitivnih učinkih sem se odločila izdelati osebno dišečo spremljevalko, namenjeno dobrodejnemu delovanju na naše počutje. Izdelki Aromice negujejo naše čute, saj so prijetni na otip, zaustavljajo poglede in čudovito dišijo. Aromica izdelki s svojim vonjem ustvarjajo spomine. Dobesedno.
Zaznamuje nas strast do prelepih arom, s tem povezanimi prijetnimi občutki in spomini, ki nas lahko popeljejo marsikam, do tja do koder seže naša domišljija. Zaznamuje nas strast do lepega in dovršenosti v oblikovanju. Strast do kakovostnega življenja na vseh področjih ter strast do zavedanja sebe in odgovornosti za vsako odločitev, ki jo sprejmemo v vsakem trenutku svojega življenja.

01 Aromica darilo

Aromica z dišavno mešanico

19,53

01 Aromica Time darilo

Aromica Time z dišavno mešanico

32,55

01 Jutranji navdih

Dišavna mešanica

7,44