O projektu MNGK. Nakupovalnica

MNGK. Nakupovalnica je projekt, zastavljen s strani portala Managerka.si in v sodelovanju s parfumarno MySpirit. Gre za časovno omejen projekt, namenjen nakupovanju za valentinovo, pust, dan žena & materinski dan, v trajanju od 6. februarja do 25. marca 2023.

Namen projekta
Promoviraj & soustvarjaj
Nakupuj & razvajaj

Praznicna MNGK. Nakupovalnica 5

Sodelujoči ponudniki s sodelovanjem v MNGK. Nakupovalnici podpirajo namen ‘Promoviraj & soustvarjaj’, kar pomeni, da na straneh Nakupovalnice promovirajo svoj biznis in tako soustvarjajo v domačem podjetniškem prostoru.

DOMAČI PONUDNIKI
V projektu sodelujejo domači ponudniki, ki želijo s sodelovanjem v Nakupovalnici predstaviti svoj biznis in produkte, povečati prepoznavnost svoje blagovne znamke in si v letu, ki prihaja zagotoviti poslovni prodor.

EDINSTVENI PRODUKTI
Izdelki in storitve v MNGK. Nakupovalnici, ki so namenjeni nakupu daril ali razvajanju zase, so inovativni, napredni, plod slovenskih rok in vsekakor primerni kot posebno, kakovostno, izvirno & atraktivno darilo.

nakupovalnica slovenski proizvod

SLOVENSKI
PROIZVOD

nakupovalnica

MOŽNOST
PERSONALIZACIJE

nakupovalnica rocno delo

ROČNO
DELO

nakupovalnica unikat

UNIKAT

nakupovalnica brezplacna dostava

BREZPLAČNA
DOSTAVA

nakupovalnica trajnostno

TRAJNOSTNO

nakupovalnica ekolosko

EKOLOŠKO

nakupovalnica 100 naravno

100% NARAVNO

nakupovalnica enkratno doziveje

ENKRATNO
DOŽIVETJE

nakupovalnica osebni pristop

OSEBNI
PRISTOP

ENOSTAVNI NAKUPI NA ENEM MESTU
MNGK. Nakupovalnica je mesto, namenjeno spletnemu nakupovanju, s katerim lahko obiskovalci v udobju svojega doma hitro & enostavno opravijo nakupe ter z njimi podprejo domače ponudnike.