O projektu MNGK. Nakupovalnica

MNGK. Nakupovalnica je projekt, zastavljen s strani portala Managerka.si in v sodelovanju s parfumarno MySpirit. Gre za časovno omejen projekt, namenjen nakupovanju za valentinovo, pust, dan žena & materinski dan, v trajanju od 6. februarja do 25. marca 2023.

Namen projekta
Promoviraj & soustvarjaj
Nakupuj & razvajaj

Sodelujoči ponudniki s sodelovanjem v MNGK. Nakupovalnici podpirajo namen ‘Promoviraj & soustvarjaj’, kar pomeni, da na straneh Nakupovalnice promovirajo svoj biznis in tako soustvarjajo v domačem podjetniškem prostoru.

DOMAČI PONUDNIKI
V projektu sodelujejo domači ponudniki, ki želijo s sodelovanjem v Nakupovalnici predstaviti svoj biznis in produkte, povečati prepoznavnost svoje blagovne znamke in si v letu, ki prihaja zagotoviti poslovni prodor.

EDINSTVENI PRODUKTI
Izdelki in storitve v MNGK. Nakupovalnici, ki so namenjeni nakupu daril ali razvajanju zase, so inovativni, napredni, plod slovenskih rok in vsekakor primerni kot posebno, kakovostno, izvirno & atraktivno darilo.

SLOVENSKI
PROIZVOD

MOŽNOST
PERSONALIZACIJE

ROČNO
DELO

UNIKAT

BREZPLAČNA
DOSTAVA

TRAJNOSTNO

EKOLOŠKO

100% NARAVNO

ENKRATNO
DOŽIVETJE

OSEBNI
PRISTOP

ENOSTAVNI NAKUPI NA ENEM MESTU
MNGK. Nakupovalnica je mesto, namenjeno spletnemu nakupovanju, s katerim lahko obiskovalci v udobju svojega doma hitro & enostavno opravijo nakupe ter z njimi podprejo domače ponudnike.