Ponudniki

Tukaj so zbrani domači ponudniki, ki ponujajo svoje izdelke in storitve v kategorijah na temo izobraževanja, biznisa, knjig, družine, zabave, kozmetike, oblačil in dodatkov, izdelkov za dom & hišnih ljubljenčkov, kulinaričnih dobrot, razvajanj za dušo in telo …  Z nakupom produktov v Nakupovalnici podpiraš lokalno in domače. Ponudniki se na svojih straneh tudi predstavljajo, da lahko izveš tudi kakšno koristno informacijo več. Podpri lokalno gospodarstvo, širi dober glas in pomagaj, da bodo lahko letos blesteli v svojem biznisu.

ZOLLIPOPS 300X150PX
Zollipops

ZolliPops za zdrave zobke in nasmeh, saj s svojimi naravnimi sestavinami ščitijo naše zobe tako, da uravnotežijo pH v ustih. Zolli Candy so brez sladkorja, veganske, KETO, brez glutena, alergikom prijazne, naravne sladkarije.

White Beige Elegant Feminine Unique Flower & Decor Shop Brand Logo (300 × 150, pik)
The Bag

The Bag je mesto, ustvarjeno za ženske, ki cenijo modno, edinstveno in kvalitetno torbico. Iz ljubezni do mode in torbic je nastala TheBag. Lepa torbica je veliko več kot le dekoracija, je znamenje edinstvenega sloga svoje dame.

terra-logo
Terra Rossa

Zavod Terra Rossa združuje avtorske ideje skozi ilustracijo prenešene na različne uporabne izdelke za vse generacije.

spešl-logo
Spešl

Ustvarjalne Slovenke.
Združene na strani Spešl se podpiramo, vi pa nas lažje najdete.
Ročno izdelani, slovenski izdelki izpod rok naših ustvarjalk.
Podpirajmo slovensko, podpirajmo žensko.

Siana (4)
Siana

Spletna akademija v kateri razrešujemo negativne vedenjske vzorce, čustvene in energijske blokade ter gradimo dobro samopodobo in samozavest.

Jerneja milost-logo-mali.png
Poslovno svetovanje, Jerneja Milost s.p.

Malim podjetnikom z veliko vizijo pomagam doseči cilje na področju digitalnega/vsebinskega marketinga ter Pinteresta za posel.

logopinastyle
PINASTYLE

Naše poslanstvo so trajnostni, personalizirani, visoko kakovostni in koži prijazni nakit in modni dodatki za žensko, ki so ročno oblikovani iz lahke akrilne gline, kovin v kombinaciji z naravnimi energetskimi kristali, perlami, in Swarovski kristali.  Inspiracija si nam ti in vse kar nas pozitivnega obdaja.

myspirit
Parfumarna MySpirit

»Vsebina je tisto, kar šteje!«
Verjamemo v preproste & čudovite lepotne nasvete, v zapeljive ljubezenske napoje, uspešne trike in v kapljice, ki povedo več kot 1000 besed. Verjamemo, da je nasmeh najlepši dodatek, ki si ga lahko nadaneš. Verjamemo v to, da če ti ne uspe vedno poskušaj znova in znova – če ti ne uspe v prvo ali drugo, nanesi drug parfum.

logo-Never2late4u
Never2late4u

Ker verjamem, da lepa beseda lepo mesto najde in da se nikoli ne prenehamo učiti, sem se odločila, da svoje znanje in izkušnje
prijazno, z veliko mero potrpežljivosti predajam naprej drugim. V kolikor pa sami nimajo časa in želje, da bi se naučili
sodobnih marketinških trendov, a hkrati bi bili radi prisotni na družbenih omrežjih in izkoristili potencial, ki ga ponujajo trenutna družbena omrežja in
email marketing, pa sem za vas tu jaz. Ker verjamem, da se s povezovanjem, atraktivnimi, zabavnimi, poučnimi besedami in kreativami še
vedno zelo daleč pride.

Logotip-myunikat-1
Myunikat

Myunikat je blagovna znamka za ročno izdelane unikatne izdelke (nakit in različne modne dodatke), ki so ustvarjeni z dušo in srcem, da dopolnijo tvoj styling, ti z njim pričarajo nasmeh na obraz in ti narišejo iskrice v očeh.

logo-mycreativmerrys-300x30011
Mykreativmerrys

Ročno oblikovan nakit s čipkastimi detajli iz narave, ki prinašajo veselje in notranji mir.
Za ženske svobodnega duha, ki se želijo počutiti globoko povezane z naravo in svojo notranjostjo.

monstermade-LOGO-barven-header2
Monstermade

Monstermade je pisani svet prijaznih pošasti, ki te razveselijo, ko si še tako slabe volje. Samo pošastne nogavičke si natakneš in že si kot nov!

logo_mm
Monika Horvat - Mojster Marketinga

Verjamem v moč zgodb, ki jih lahko s pomočjo unikatnega pristopa in pravilnih korakov v digitalnem svetu spremenimo v popoln uspeh. Pridruži se in odkrivaj Facebook, Instagram in email za poslovno rabo skupaj z mano!

logo-pisana-nit
Moja pisana nit

V moji ponudbi najdeš različne, ročno narejene izdelke za najmlajše in odrasle.

logo-medispot
Medispot

Medispot verjame vate. Verjame v tvoje sposobnosti, spretnosti in znanje. Ve, da si edinstvena. Ovire na poti do želenega cilja pa vse te čudovite lastnosti velikokrat zasenčijo. Zato je Medispot tu – da ti pomaga odstraniti vse sence dvoma vase. Ponuja ti nasvete in podporo v obliki zapisov in vodnikov. Popelje te v svet kjer vlada samozavest, odločnost in jasna vizija.

medimedispa-logo
ManiPediSpa

ManiPediSpa kozmetični saloni, spletna prodajalna izdelkov in vitaminskih dodatkov. Ekipo salonov ManiPediSpa sestavljamo zelo talentirana dekleta, ki znamo prisluhniti in ustreči željam vsake stranke.

Naloži več