Akcija!

Dišavna mešanica

Original price was: 8,00€.Current price is: 7,44€. & Free Shipping

Opis

Dišavne mešanice so izdelane iz 100% eteričnih olj brez drugih primesi ali umetnih spojih. Dišavne mešanice ne le, da čudovito dišijo, ampak delujejo tudi aromaterapevtsko. Nakapajte 3 kapljice dišavne mešanice na Aromico ali Aromica Time enkrat dnevno. Ob taki uporabi bo količina v steklenički zadostovala za približno 3 mesece.

Jutranji navdih je osvežujoča dišava, ki prebuja in dviga razpoloženje. Za prijeten začetek dneva in zagotavlja, da boste lahko zjutraj globoko zadihali in aktivno ustvarjali čez dan. Pomaga k večji koncentraciji, bistri um in poveča umsko sposobnost. Odpravlja jutranjo utrujenost ter odlično osveži zrak v prostoru.

Cvetoči travnik deluje pomirjujoče, revitalizira in je najboljša podpora pri povezovanju s sabo. Zmanjšuje stres in psihično utrujenost. Pomaga pri nespečnosti in lajša simptome v primeru sezonskih alergij.

Pri nakupu uporabi kodo: MNGK

Blagovna znamka

aromica-logo
Aromica

Aromica je slovenska blagovna znamka in predstavlja linijo osnov za dišave in naravne dišavne mešanice. Naš moto je Dobro počutje na vsakem koraku. Z Aromica izdelki dobrodejno vplivamo na naše počutje. Verjamemo v lepo, kakovostno in sonaravno.

Ostali izdelki ponudnika

01 Aromica darilo

Aromica z dišavno mešanico

Original price was: 21,00€.Current price is: 19,53€.

01 Aromica Time darilo

Aromica Time z dišavno mešanico

Original price was: 35,00€.Current price is: 32,55€.

01 Jutranji navdih

Dišavna mešanica

Original price was: 8,00€.Current price is: 7,44€.