Akcija!

Aromica Time z dišavno mešanico

Kategorije:Izdelki za dom

32,55 & Free Shipping

Opis

Aromica Time je osnova za dišavo, ki s svojo estetsko dovršenostjo in prijetnim vonjem ustavi v trenutku, spomni kje sem in da se zavedam, kdo sem. Aromica Time je opomnik, da lahko vedno sami odločamo. Je opomnik, da imamo izbiro v življenju. Tudi ob tako merljivi komponenti kot je čas in njegova neustavljivost, imamo ljudje možnost ustaviti svoj čas. Ko obrnemo Aromica Time se čas ustavi.

Znotraj zunanjega dela, ki je iz slovenskega lesa, obrnemo uro tako, da teče ali se zaustavi. V vdolbinico v lesu nakapamo priloženo dišavno mešanico in uživamo v trenutku ZASE.
Izdelek je edinstven, slovenski in hkrati pa je najlepši kos interierja v prostoru.
Aroma dišavna mešanica iz čistih eteričnih olj nosi v sebi esence čistosti, jasnosti, povezanosti, navdiha in kreativnosti. Pomaga ustvarjati vizijo česarkoli nas zanima, kar želimo videti in živeti v prihodnosti.
Naj bo vsak trenutek kairos trenutek – ne glede kako majhen ali nepomemben se zdi. Biti prisoten in se zavedati majhnih trenutkov nas pripravi do tega da postanemo bolj gotovi in jasni v trenutku.
Ob pomoči Aromica Time bomo izurili svoj um, da bomo ob pravem trenutku vedeli narediti pravo stvar. Aromica Time je opomnik, ki nas pozove k sebi. Prijeten vonj ob tem pomaga, da doživimo svojo unikatnost v trenutku. Uživaj svoj trenutek.

Pri nakupu uporabi kodo: MNGK

Blagovna znamka

aromica-logo
Aromica

Aromica je slovenska blagovna znamka in predstavlja linijo osnov za dišave in naravne dišavne mešanice. Naš moto je Dobro počutje na vsakem koraku. Z Aromica izdelki dobrodejno vplivamo na naše počutje. Verjamemo v lepo, kakovostno in sonaravno.

Ostali izdelki ponudnika

01 Aromica darilo

Aromica z dišavno mešanico

19,53

01 Aromica Time darilo

Aromica Time z dišavno mešanico

32,55

01 Jutranji navdih

Dišavna mešanica

7,44