Akcija!

Tehnike sproščanja in samomotivacije

Značilnosti:Osebni pristop

49,00 & Free Shipping

Opis

Če hočeš biti kreativen/-a, uspešen/-a, produktiven/-a, je pomembno, da najdeš balans med delom in zabavo oz. sprostitvijo. Danes smo bombardirani z informacijami iz vseh strani in ti podatki smetijo naš mental.
Če jih redno ne odstranjujemo, čistimo, izgubljamo jasnost, fokus, energijo. S tem pa tudi produktivnost, kreativnost in uspešnost. Postanemo neorganizirani, pozabljamo stvari, se hitro utrudimo, smo razdražljivi in nepotrpežljivi.
Samo nekaj minut na dan je potrebno, da se sprostimo, osvežimo svoje možgane, pomirimo čustva in regeneriramo svoje telo. Vse to nam namreč omogočajo različne tehnike sproščanja in samomotivacije.
V e-tečaju vas čakajo posnete sprostitvene tehnike, ki jih lahko izvajate, kadar si želite. Spoznali boste različne pristope, med katerimi boste zagotovo našli tiste, ki vam najbolj odgovarjajo.
Redna praksa vam bo prinesla:
– Čustveno stabilnost in notranji mir
– Lažje obvladovanje stresnih situacij
– Več energije, volje do življenja in motivacije
– Boljše kognitivne sposobnosti – koncentracijo, fokus, jasnost, kreativnost
– Boljše telesno počutje in zdravje; večjo vzdržljivost
– Stik s seboj
E-tečaj vam bo na voljo v spletni učilnici, do katere boste dostopali, kadar boste želeli.

Blagovna znamka

Saškaklemenčič_logo.png
Izobraževanje in svetovanje - Saška Klemenčič s.p.

Tukaj sem, da ti pomagam prebuditi pristno notranjo moč, avtentično osebnost podjetnice, in zgraditi osebni brand. Bodi svoja, unikatna in neodvisna. Tako boš nagovorila potrebe svojih idealnih strank po tvojih unikatnih produktih, brez da bi zvenela prodajno.

Ostali izdelki ponudnika