Akcija!

Stres – kako ga uporabiti v svojo korist

Značilnosti:Osebni pristop

Original price was: 183,00€.Current price is: 83,00€. & Free Shipping

Opis

Stres je vaših rokah. Lahko ga dodatno ustvarjate, ne da bi se tega sploh zavedali. Lahko pa ga uporabite v svojo korist. Najslabše je, če se mu nemočno prepustite, ker potem vam bo šlo vedno slabše. Kaj boste izbrali?
Za upravljanje s stresom potrebujemo set veščin. Ko jih enkrat obvladamo, znamo poslušati sebe in skrbeti zase. Škodljive vplive stresa v kali zatremo oz. preusmerimo svoj fokus v pravo smer. Vzdržujemo svoj nivo energije, sposobni smo se soočati z raznimi kriznimi situacijami in rešujemo izzive. Znamo reči »Ne«, ko je to potrebno. Znamo pozitivno razmišljati. Usmerjeni smo na cilje in na rešitve. To nam daje dodatno moč.
Splošna navodila za obvladovanje stresa običajno niso dovolj. So zgolj teorija, ki jo je potrebno še prenesti v prakso. Tu se pa največkrat zalomi. Tega ne znamo.
Zato sem za vas pripravila e-tečaj, v katerem vas bom sistematično vodila skozi vse nivoje stresa in vam razložila poanto izgorelosti, da boste lahko skozi vaje:
– Spoznavali svoje miselne napake, ki vas vodijo v stres in izgorelost – tako da jih boste lahko spremenili v konstruktivno razmišljanje.
– Spoznavali svoje škodljive navade in jih spreminjali v podporne.
– Spoznali svoje strategije odzivanja na stresne situacije in se opremili z novimi pristopi za maksimalno konstruktiven odziv.
– Spoznali mnoge tehnike in orodja, ki vam bodo pomagala pri upravljanju s svojimi mislimi in čustvi, pri sproščanju in samomotivaciji.
– Sestavili svoj lastni načrt za obvladovanje stresa, ki bo vseboval tehnike in pristope, ki so vam pisani na kožo. Pomagal vam bo, da se boste skozi konkretne situacije naučili veščin za obvladovanje stresa.
Ko se naučimo živeti s stresom, stopimo iz vloge žrtve in začnemo zavestno kreirati svoje življenje, srečo in uspeh. Dobimo občutek, da obvladujemo situacijo, da so vajeti v naših rokah.
Odločitev je v vaših rokah. Koliko ste siti svoje situacije? Koliko ste pripravljeni narediti zase? Ko enkrat obvladaš stres, si »na konju in lahko odjahaš, kamor želiš«.

Blagovna znamka

Saškaklemenčič_logo.png
Izobraževanje in svetovanje - Saška Klemenčič s.p.

Tukaj sem, da ti pomagam prebuditi pristno notranjo moč, avtentično osebnost podjetnice, in zgraditi osebni brand. Bodi svoja, unikatna in neodvisna. Tako boš nagovorila potrebe svojih idealnih strank po tvojih unikatnih produktih, brez da bi zvenela prodajno.

Ostali izdelki ponudnika

SaškaKlemenčič-produkt1- samopodoba.jpg

Samopodoba, ki sem jo vreden-a

Original price was: 297,00€.Current price is: 97,00€.

SaškaK_3. produkt_Stres.jpg

Stres – kako ga uporabiti v svojo korist

Original price was: 183,00€.Current price is: 83,00€.

SaškaK_4.produkt_Tehnike sproščanja.jpg

Tehnike sproščanja in samomotivacije

Original price was: 79,00€.Current price is: 49,00€.

SaškaK_2.produkt_Življenjska zgodba.jpg

Tvoja življenjska zgodba – tvoja kreacija

Original price was: 427,00€.Current price is: 127,00€.

SaškaK_5.produkt_Samozavedanje,jpg

Proces prisotnosti za večje samozavedanje in avtentičnost

Original price was: 330,00€.Current price is: 130,00€.