Akcija!

Tvoja življenjska zgodba – tvoja kreacija

Značilnosti:Osebni pristop

Original price was: 427,00€.Current price is: 127,00€. & Free Shipping

Opis

Ne moreš spremeniti tega, kar se ti je zgodilo. Lahko pa spremeniš svoj pogled na to. Zakaj je to pomembno?
Tiste izkušnje, ki so te močno prizadele, so se zapisale globoko vate, in še danes vplivajo nate. Morda se zaradi ene od teh izkušenj ne upaš spustiti v podjetništvo, ali pa se ne upaš izpostaviti. Bojiš se kritike. Strah te je neuspeha. Zato si ne upaš iti za svojimi sanjami.
Ali pa se ti dogaja, da si podjetnik/-ca, strokovnjak/-inja, vodja, se znajdeš v situaciji, ko naj bi nastopal/-a samozavestno, potem pa ena malenkost (npr. ton glasu tvojega sogovornika) sproži spomin na neko travmatično situacijo, čustva te preplavijo in zablokirajo, adijo tvoja samozavest.
To se dogaja, če ne predelamo svojih bolečih izkušenj. To pomeni, da jih skoz nosimo s sabo in potem one usmerjajo naše odločitve, vedenje. Blokirajo nas, ko bi radi šli naprej v nove izzive in nove zmage. Določajo našo prihodnost. Ker se ti je to zgodilo, bo tvoja prihodnost taka in taka. Kakšen nesmisel!
A to se dogaja. Zaradi tega ne moremo naprej. Nimamo moči, da bi se presegli in si ustvarili lepšo prihodnost. Ker dovolimo, da nas take izkušnje zaznamujejo za vedno.
Pa ni potrebno, da je tako. Vse, kar se nam dogaja, je nevtralno. Mi smo tisti, ki situaciji pripišemo pomen in vrednost, ki jo ima za nas. Najbolje je, da se iz neuspehov nekaj naučimo, jih pustimo v preteklosti in gremo naprej z vizijo odprtih možnosti. Kar je bilo, je bilo. To, kar še pride, pa je odvisno le od mene. Kaj bom sama ustvarila…
Zato je tukaj e-tečaj, ki vam bo spremenil življenje. Dobesedno.
E-tečaj je razdeljen na 4 dele:
1. del: Spoznali boste, kako si ustvarjamo zgodbe. To, kar si pripovedujemo, vpliva na to, kdo smo, kako se vidimo in kako dojemamo svoje življenje. Mi smo scenaristi, režiserji in glavni igralci v filmu svojega življenja. Če vam vaše življenje ni všeč, spremenite zgodbo, ki si jo pripovedujete o tem, kdo ste, kaj se vam je zgodilo in kaj vas zdaj čaka.
2. del: vsebuje vaje, skozi katere boste spoznali, kakšno zgodbo si pripovedujete o sebi in svojem življenju, svojem uspehu. Odkrili boste, kako sami sebe blokirate in odstranili boste te blokade. Predelali boste izkušnje in si jih povedali na način, ki vas bo podpiral za prihodnost.
3. del: Napisali boste svojo zgodbo na nov, pozitiven način, ki vam bo odpiral vrata v prihodnost. Osvobodili boste vse svoje možnosti in priložnosti. Stopili boste v svojo moč. Ponovno boste definirali sebe in svojo pot. Našli boste jasnost.
4. del: Postavili si cilje, ki vam bodo pomagali, da boste svojo novo zgodbo tudi zaživeli in si ustvarili boljšo prihodnost. Določili si boste korake, ki vas bodo pripeljali do tega, kar želite biti in do življenja, ki ga hočete.
Vzemite svoje življenje v svoje roke. Začnite znova. Nikoli ni prepozno. Napišite svojo zgodbo še enkrat. Dajte si priložnost, da zaživite svoje potenciale in postanete to, kar ste lahko. Bodite kreatorji svoje prihodnosti in sedanjosti. Vse je v vaših rokah.

Blagovna znamka

Saškaklemenčič_logo.png
Izobraževanje in svetovanje - Saška Klemenčič s.p.

Tukaj sem, da ti pomagam prebuditi pristno notranjo moč, avtentično osebnost podjetnice, in zgraditi osebni brand. Bodi svoja, unikatna in neodvisna. Tako boš nagovorila potrebe svojih idealnih strank po tvojih unikatnih produktih, brez da bi zvenela prodajno.

Ostali izdelki ponudnika

SaškaKlemenčič-produkt1- samopodoba.jpg

Samopodoba, ki sem jo vreden-a

Original price was: 297,00€.Current price is: 97,00€.

SaškaK_3. produkt_Stres.jpg

Stres – kako ga uporabiti v svojo korist

Original price was: 183,00€.Current price is: 83,00€.

SaškaK_4.produkt_Tehnike sproščanja.jpg

Tehnike sproščanja in samomotivacije

Original price was: 79,00€.Current price is: 49,00€.

SaškaK_2.produkt_Življenjska zgodba.jpg

Tvoja življenjska zgodba – tvoja kreacija

Original price was: 427,00€.Current price is: 127,00€.

SaškaK_5.produkt_Samozavedanje,jpg

Proces prisotnosti za večje samozavedanje in avtentičnost

Original price was: 330,00€.Current price is: 130,00€.