Akcija!

Zboostaj svoj biznis – Facebook in Instagram oglaševanje

Original price was: 77,03€.Current price is: 70,03€. & Free Shipping

Opis

Facebook ne deluje. Facebook ni primeren za mojo dejavnost. Na Facebooku ne morem zaslužiti niti za eno kavico…Če si že izrekel/a kaj od zgornjega, verjemi, da vem, kako se počutiš. Ni enostavno, ko se znajdeš v vrtincu vprašanj pri nastavljanju Facebook in Instagram oglasov:
– Kako naj targetiram občinstvo?
– Kako lahko ponovno nagovorim določen del občinstva?
– Ali lahko začnem oglaševati s 50 € na mesec? Da, začni, pričeti bi bilo potrebno že včeraj.

Če želiš prejeti odgovore na takšna in podobna vprašanja na praktičen način, se pridruži v 30-dnevnem programu, kjer bomo oglaševanje na Facebooku in Instagramu obdelali resnično od A do Ž. Vključenih je 5 poglobljenih ZOOM srečanj. Najprej bomo tehnično vse pravilno nastavili, potem se bomo lotili ciljev oglaševalskih kampanj, zanimalo nas bo, koga vse lahko nagovorimo z oglasi. Seveda se bomo ukvarjali tudi s pisanjem besedil in izborom primernih fotografij, video posnetkov. Na koncu pa nas čaka še analiza in veliko časa za tvoja vprašanja, tako da boš končno samostojno in pogumno zakorakal/a v svet oglasov.
Če te karkoli podrobneje zanima, pobrskaj na spletni strani, TUKAJ.
Ker si ponudbo zasledil/a na tej strani, ti podarjam čarobnih 7 € popusta, ki jih lahko izkoristiš s kodo NAKUPOVALNICA.
Program se prične 2. januarja 2023. Na voljo je samo 15 prostih mest. Pohiti s prijavo!

Blagovna znamka

logo_mm
Monika Horvat - Mojster Marketinga

Verjamem v moč zgodb, ki jih lahko s pomočjo unikatnega pristopa in pravilnih korakov v digitalnem svetu spremenimo v popoln uspeh. Pridruži se in odkrivaj Facebook, Instagram in email za poslovno rabo skupaj z mano!

Ostali izdelki ponudnika

monika1

Zboostaj svoj biznis – Facebook in Instagram oglaševanje

Original price was: 77,03€.Current price is: 70,03€.