Mango piling ManiPediSpa

Značilnosti:Enkratno doživetje

19,90 & Free Shipping

Opis

Piling kožo temeljito očisti, navlaži in zmehča. Vsebuje morsko sol, ekološko mangovo maslo in vrhunska eterična olja. Že po prvi uporabi bo koža svilnata in prijetno odišavljena.

Zaradi skrbno izbranih in kakovostnih sestavin v pilingu bo koža že po prvem nanosu čista, sijoča in mehka. Morska sol temeljito odstrani odmrle celice in umazanijo na koži. Pospeši cirkulacijo in nastanek kolagena. Mangovo maslo jo temeljito nahrani, zaščiti in povrne vlago. V piling smo vključili tudi eterični olji limete in mandarine, ki kožo božansko odišavita, pomagata pri boju s celulitom in delujeta izredno antiseptično. Eterično olje mandarine pomirja in vzbuja občutek varnosti, limetino olje pa pomaga odpraviti
utrujenost. Piling je tako hranljiv, da se lahko po uporabi izognemo losjonom. Deluje izredno terapevtsko, zato vas bo popolnoma osvojil.

Vsi izdelki ManiPediSpa so slovenski in naravni.

Blagovna znamka

medimedispa-logo
ManiPediSpa

ManiPediSpa kozmetični saloni, spletna prodajalna izdelkov in vitaminskih dodatkov. Ekipo salonov ManiPediSpa sestavljamo zelo talentirana dekleta, ki znamo prisluhniti in ustreči željam vsake stranke.

Ostali izdelki ponudnika

marine

SOURCE MARINE GIFT SET

Original price was: 61,90€.Current price is: 55,71€.

maslo-borabora

LOTUS HAND & NAIL BUTTER 25ML

Original price was: 6,90€.Current price is: 6,21€.

SET-LOVE

LOVE SET

Original price was: 17,90€.Current price is: 16,11€.

Darilni bon 1 Manipedispa

Darilni bon 30 eur

30,00