Mango maslo ManiPediSpa

Značilnosti:Enkratno doživetje

29,90 & Free Shipping

Opis

Maslo kožo nahrani, pomlajuje in ščiti. Uspešno pomaga odpravljati strije. Osupli nad rezultati, ga ne boste več spustili iz rok!
Ekskluzivno vam predstavljamo novo lastno blagovno znamko ManiPediSpa naravne slovenske kozmetike za nego telesa:

  • Mango piling
  • Mango maslo
  • Krema za roke in telo Fresh

100 % mangovo maslo, ki ga pridobivamo iz mangovih pešk, je eno najbolj priljubljenih negovalnih masel na svetu. Ljudje ga cenijo, ker koži podarja edinstveno nego. Koža je že po prvem nanosu vidno lepša, navlažena in sijoča. Z redno uporabo mangovega masla se bo koža hitreje obnovila, gube, celulit in strije pa bodo manj opazni. Maslo je idealno za nego nosečniškega trebuščka, saj preprečuje nastanek strij. Kožo ščiti pred poškodbami, ki so posledica izpostavljenosti soncu, hladnemu vremenu in vetru. Gel aloe vera poskrbi za dodatno zaščito, vlaženje in prijetno mazljivost. Mangovo maslo vedno znova preseneča s svojimi regenerativnimi sposobnostmi, zato nakupa masla ne boste nikoli obžalovali.

Vsi izdelki ManiPediSpa so slovenski in naravni.

Blagovna znamka

medimedispa-logo
ManiPediSpa

ManiPediSpa kozmetični saloni, spletna prodajalna izdelkov in vitaminskih dodatkov. Ekipo salonov ManiPediSpa sestavljamo zelo talentirana dekleta, ki znamo prisluhniti in ustreči željam vsake stranke.

Ostali izdelki ponudnika

marine

SOURCE MARINE GIFT SET

55,71

maslo-borabora

LOTUS HAND & NAIL BUTTER 25ML

6,21

Darilni bon 1 Manipedispa

Darilni bon 30 eur

30,00