dōTERRA tōgether – luksuzna aroma izkušnja

Kategorije:Izdelki za dom

& Free Shipping

Opis

Podari si luksuzno aroma izkušnjo in vlij življenje svojemu domu, pisarni, učilnici. Vdihni svetlobo salonu, vadbenemu centru, trgovini … in poskrbi za nepozaben vtis. Together set združuje 12 nadvse vsestranskih eteričnih olj in mešanic, primernih za različna razpoloženja in potrebe. V lični darilni škatli se nahaja tudi ultrasonični difuzor Laluz, ki s svojo eleganco in šik steklenim pokrovom najde dom kjerkoli. Aroma kotiček bo lepo zaokrožila tudi lesena škatla za shranjevanje olj, v kateri se skriva kartica z idejami za difuzor mešanice. Voh je naš najmočnejši čut in izbrane arome lahko vplivajo na naše razpoloženje, produktivnost in izpopolnjene odnose le v 30 sekundah. Podari si aroma oazo in prejmi mojo podporo pri vsakodnevni uporabi najbolj čistih, potentnih in testiranih eteričnih olj.

Paket vsebuje: Sivka (15 ml), Poprova meta (15 ml), Limona (15 ml), On Guard™ (15 ml), Evkalipt (15 ml), Limonska trava (15 ml), Divja pomaranča (15 ml), Zelena mandarina (15 ml), Citrus Bliss™ (15 ml), dōTERRA Adaptiv™ (15 ml), dōTERRA Balance™ (15 ml), dōTERRA Motivate™ (5 ml), knjižica dōTERRA Essentials, dōTERRA lesena škatla z vgraviranim logotipom in dōTERRA Laluz™ difuzor.

Blagovna znamka

01 OSNOVNI
Essentially Myself

Essentially Myself je skupnost, ki smo jo zgradili kapljico po kapljico. Vanjo je ujeto vse kar sem in imam rada. Narava, lahkotnost, svežina, modrost, zadovoljstvo in kanček skrivnosti. Vsak dan puščam sledi z idejami in izdelki, ki lajšajo življenja mnogim.

Ostali izdelki ponudnika

TGK1

dōTERRA tōgether – luksuzna aroma izkušnja